top of page

Ons verhaal

Chinees restaurant Happy Boeddha 佛笑樓
een droom die in 1993 werd gerealiseerd

PHOTO-2018-08-06-08-41-05.JPG

Welkom 歡迎

Het is allemaal begonnen toen Ying Kau (ook wel bekend als Alex) en zijn vrouw Lai Kwan hun droom wilden waarmaken om een eigen restaurant te openen. 

Sinds 1993 vind u midden in hartje Voerendaal aan het kerkplein Chinees restaurant Happy Boeddha. Een klein maar fijn, gezellig familie restaurant met een uitgebreid Chinees-Indisch menu. 

 

Wij ontvangen u graag in ons familierestaurant

U wordt met veel plezier geserveerd door een super duo; Alex & Lai kwan. Daarnaast krijgen zij hulp van hun dochters en zorgvuldig geselecteerde team. Elk gewaardeerde gast verdient de aandacht & service die team Happy Boeddha ook zelf zouden willen ontvangen. Oprechte vriendelijkheid, een glimlach en een vertrouwensband.

 

Happy Boeddha is een plek voor iedereen. Of u nu iets te vieren heeft met vrienden, familie, collega’s of verwend worden en ontspannen dineren met zijn twee. Dan bent u bij ons op het goede adres, in een gezellig huiselijke sfeer genieten van al het goeds. En bij gezelligheid hoort lekker eten. Naast gastvrijheid is onze passie ook om kwalitatief lekker eten op tafel te zetten. Wij bieden u een kaart vol heerlijke gerechten dat liefdevol word bereid met de beste ingrediënten. Of u nu zin heeft in een van onze favoriete, het welbekende “spetterplankje” of juist voor wat extra groente wilt gaan zoals de Chinese seizoensgroenten in knoflook. Voor ieder wat wils, wij maken het voor u klaar.

 

Bestellen

Heeft u liever zin in een avondje uit, maar dan thuis aan tafel of op de bank. Wij bieden de optie om uw gerechten te bestellen en af te halen. Wilt u een bestelling plaatsen? 

Bel ons op +31 (0) 45 - 575 18 98

Tevens verzorgen wij catering (vanaf 15 pers.), klein- of grootschalig.

 

Tot snel bij Happy Boeddha!

Onze gasten komen al jaren graag bij ons, en dat is een mooi compliment. En daar doen wij het voor. We vinden het belangrijk dat u zich welkom voelt. We staan altijd klaar voor iedereen, zoals familie dat doet, elke dag opnieuw (bij Happy Boeddha 5 dagen in de week ;)).

 

Wij hopen u binnenkort (weer) te mogen verwelkomen.

bottom of page